Nanna

Jeg hedder Nanna og er ejer af butikken. Jeg har 10 års erfaring indenfor frisørfaget og har været i skønhedsbranchen i mere end 12 år. Salonen bærer præg af, at jeg også er uddannet kosmetolog, makeup artist, vippeteknikker og negle teknikker. Det vil sige at du også kan få kyndig vejledning i hudpleje produkter, makeup og negle produkter.
Jeg er enormt passioneret indenfor diverse farveteknikker, samt klippe teknikker og sørger altid for at holded mig opdateret i faget.


Jeg klipper både mænd, kvinder og børn og sætter stor pris på, at kunne gøre det hele i min hverdag. Jeg er selv 28 år og har en lille pige på 2 år, som en gang i mellem også kommer til at være en del af dagligdagen i salonen.
Vi glæder os enormt meget til, at byde dig velkommen og give dig en skøn oplevelse i salonen

FREDERIKKE

Jeg er ny frisør i Hair Flair studio. Derudover er jeg også
uddannet makeupartist fra Sine Ginsborg Professionel Make-up Artist uddannelse, det blev jeg tilbage i 2015.

Jeg har makeup mærket ILIA stående på vores hylder, som har en clean beauty filosofi som betyder rene og hudplejebaserede skønheds produkter.

Derudover er jeg også certificeret i Hairtalk extensions. 

ILIA

Vores lækre makeup sortiment, som er hudplejebaseret makeup der skaber et smukt og naturligt finish. Er nemt at bruge og blidt mod huden.

"ILIA ser hudpleje og makeup som en samlet helhed og indså tidligt, at botanik ikke var nok. De potente formler er skabt med aktive niveauer af hudplejende ingredienser.

Hos ILIA tror de på hud, der ser naturlig ud – og en udstråling, der kommer naturligt. Med gennemsigtighed som hovedfokus og farver som værktøj udfordrer de konventionerne om clean beauty for at skabe noget radikalt nyt gennem sikre, potente produkter, der beskytter og genopliver huden. Resultatet? Fantastiske produkter, du kan stole på, og som får din hud til at se og føles levende."

Kom ned forbi og hør nærmere.


Fan palm børster

Vi har fået Fan Palm børster hjem i salonen, som kommer i de smukkeste indpakninger og findes både i wetbrush og luksushårbørster
der består af bløde og skånsomme vildsvinehår og nylon. Denne kombination stimulerer hovedbunden og transporterer hårets naturlige olier ud i længerne, samtidig med at håret får en naturlig og glansfuld finish.
Priser fra 299,-

Derudover har vi også fået deres smukke og bionedbrydelige ECO Glam  børster hjem (De fine lyserøde børster på billedet)